Štartovacie balíčky k domácej prírodnej kozmetike

Vyhľadávaš krémy, gély alebo rúže? Chceš si vyrobiť prírodné krémy, ale nevieš ako? Sada na úvod do prírodnej kozmetiky prichádza a môžeš vytvoriť tvoje vlastné prírodné kozmetické produkty s vedomím, aké zložky používaš.

Štartovacie balíčky k domácej prírodnej kozmetike

Zoznam produktov

Najnovšie príspevky na blogu

Štartovacie balíčky prírodnej kozmetiky 

Miluješ krémy, gély alebo rúže?Chceš vyrábať prírodné krémy a nevieš ako? Štartovacie remeselné súpravy prírodnej kozmetiky prichádzajú tak a môžeš si vytvoriť tvoje vlastné prírodné kozmetické výrobky s neustálym vedomím zložiek, ktoré používaš.

Chceme ti priblížiť svet prírodnej kozmetiky a môžeš objavovať jej výhody a aké ľahké je vyrábať ju vďaka súpravám Gran Velada. Ponúkame ti všetky komponenty spolu s potrebnými pohármi, aby tvoj výrobok mal 100% profesionálnu povrchovú úpravu.

 

Ako začať s domácou kozmetikou?

Každá súprava sa skladá zo všetkých presných materiálov, ktoré budeš potrebovať na výrobu tvojich domácich výrobkov. Sú tiež sprevádzané praktickými pokynmi s podrobnosťami o obsahu štartovacej súpravy a krok za krokom alebo receptúre, ktorý treba dodržať pri výrobe vybraného prírodného kozmetického výrobku. Všetky tieto súpravy sú sprevádzané nálepkami navrhnutými pre každú z nich a môžeš im dodať profesionálny nádych a sú perfektné v prípade, že ich chceš rozdať alebo chceš obdarovať svoju rodinu a priateľov. Objav, aké ľahké je vyrobiť domácu prírodnú kozmetiku s týmito nádhernými súpravami.

Súpravy na výrobu domácich krémov

Štartovacie balíčky ti umožňujú vyrábať domáce krémy v niekoľkých jednoduchých krokoch a môžeš sa pochváliť starostlivou a hydratovanou pleťou po celý deň. V domácej súprave budeš mať všetky potrebné ingrediencie na ich výrobu spolu s pokynmi, v ktorých budeš mať podrobný krok za krokom a môžeš si vytvoriť tvoj vlastný domáci krém.

Existujú súpravy pre všetky typy pleti. Mastné alebo aknózne by sa nemali používať s pridaním tukov pri ošetrení tváre, takže naša súprava ponúka hydratačnú tekutinu, pomocou ktorej sa staráte a regulujete prebytočný maz a zabraňuje vzniku pupienkov.

Iná pleť, ako napríklad zmiešaná pleť, miešajú mastnejšie oblasti so suchšími oblasťami, takže je dôležité, aby použitý krém dokázal regulovať kožný maz v určitých oblastiach bez vysušenia iných. S našou súpravou tento typ pokožky dosiahne žiarivý vzhľad.

Zrelá pleť by mala venovať osobitnú pozornosť výživnejším zložkám a účinnejšiemu ošetreniu v boji proti vráskam, škvrnám a plynutiu času. Naša súprava pomôže s tvojimi prírodnými produktmi dosiahnuť omladený vzhľad, zatiaľ čo pokožka je plná živín.

Súpravy na výrobu rúžu na pery

Sady rúžov sú úspešné. Pery sú základnou súčasťou tela, ktorej sa často nevenuje veľká pozornosť. Preto ti ponúkame súpravu na čistenie pier na odstránenie odumretej pokožky a zvlhčenie pier, aby boli pripravené na neskoršiu aplikáciu rúžu alebo rúžu s farbou.

Z Gran Velada navrhujeme veľa možností, ako si vyrobiť vlastné balzamy na pery s farbou so širokou škálou farieb, veľmi lichotivé tóny, ktoré získaš niekoľkými jednoduchými krokmi. Ak sa ti páči make-up, nemôžeš prestať kupovať tieto súpravy rúžov, ktoré môžeš použiť a rozdávať. Okrem toho sú všetky sprevádzané krásnymi nálepkami určenými pre každú súpravu a ktoré ozdobia poháre alebo tyčinky, aby získali elegantnejší a profesionálnejší vzhľad.

Neexistujú žiadne výhovorky, prečo nevstúpiť do sveta prírodnej kozmetiky. Kúp si tieto súpravy, postupuj krok za krokom a výsledky ťa prekvapia.

Súpravy na ošetrenie tela

Pretože sa nemusíš starať len o pokožku tváre. Telo potrebuje živiny a hydratáciu, aby predstavilo šťavnatý a zdravý vzhľad. So súpravami ti ponúkame jednoduché receptúry na výrobu produktov, ktoré sa starajú o tvoju pokožku. Krémy, maslá, oleje a nekonečné množstvo produktov, ktoré strážia tvoju pokožku a dodajú jej potrebné komponenty, aby vyzerala nádherne.

Vďaka týmto remeselným súpravám je to veľmi jednoduché. Získaj ich a objav svet domácich majstrov s obchodom Gran Velada.