Knôty na sviečky

Ak sa pýtaš, kde kúpiť knôty na sviečky, v Gran Velada nájdeš veľký výber. Ponúkame voskované knôty, bavlnené knôty, knôty pre ekologické sviečky, špeciálne knôty pre gélové sviečky, atď. ... V skratke, ponúkame ti široký katalóg, ktorý ti umožní vytvoriť si vlastné ručne vyrobené a dekoratívne sviečky jednoducho.

Knôty na sviečky

Najnovšie príspevky na blogu

Kde kúpiť knôty na sviečky

Ak sa pýtaš, kde kúpiť knôty na sviečky, v Gran Velada nájdeš širokú ponuku. Máme knôty s voskovým povrchom, pletené bavlnené knôty, knôty pre ekologické sviečky, špeciálne knôty na gélové sviečky, na výrobu veľkých sviečok… Skrátka, ponúkame ti široký sortiment, ktorý ti umožní jednoducho vyrábať vlastné ručne robené a dekoratívne sviečky.

Naša ponuka knôtov neprodukuje škodlivé dymové výpary. Predávame ich na meter, od jedného do 50 metrov. Pri výbere knôtu treba zvážiť tri aspekty: aký typ sviečky chceme vyrábať, aký má byť jej priemer a z akého materiálu preferujeme knôt. Gran Velada ponúka špeciálne knôty na výrobu gélových sviečok a sviečok typu tea light. Tea light knôty sú tenké a pomaly sa spaľujú, čo je ideálne pre tento typ sviečok. Nájdeš u nás aj bavlnené knôty na výrobu pochodní a veľkých sviečok. Tieto knôty sú hrubšie. Pre ekologické sviečky máme špeciálny knôt. Je bavlnený, nie je potiahnutý voskom a jeho vnútro je vyrobené z eukalyptového papiera. Je dostupný v rôznych hrúbkach, od 1-2 mm po 7-8 mm.

Najbežnejšie sú knôty s voskovým povrchom a pletené bavlnené knôty bez vosku. Voskovo potiahnutý knôt je pripravený na použitie, zatiaľ čo pletený bavlnený knôt je potrebné najprv ponoriť do roztavenej vosku alebo parafínu a nechať vyschnúť. Pri výbere knôtu zohľadni priemer sviečky a bod tavenia vosku alebo parafínu.

Čím širšia je sviečka, tým hrubší knôt je potrebný. Taktiež, čím vyšší je bod tavenia parafínu, tým hrubší knôt je potrebný. Napríklad, pre parafínovú sviečku s priemerom 7 cm a bodom tavenia 65 °C, by mal byť knôt hrubý 7-8 mm. Na našom blogu www.blog.granvelada.sk nájdeš videá a návody, kde sa dozvieš, ako vyrábať sviečky a ako správne umiestniť knôt. Ak máš akékoľvek otázky, náš tím ti rád pomôže.