Detské parfumové esencie

Objav naše esencie detských parfúmov a vytvor z nich parfúmy pre najmenších v dome 100% prispôsobené! Tiež ich môžeš urobiť pre teba, ak sa ti tieto vône veľmi páčia. Najlepšie zo všetkého je, že sú jednoduché na výrobu a veľmi lacné! V Gran Velada máš k dispozícii rozsiahly katalóg esencií na výrobu parfúmu, vyrobených našimi parfumérmi.

Detské parfumové esencie

Žiadne produkty

Najnovšie príspevky na blogu

Esencie na výrobu detských parfumov

Objav naše esencie detských parfumov a vyrob z nich parfumy pre najmenších v domácnosti 100% prispôsobené! Môžeš si ich tiež vyrobiť pre teba, ak sa ti páčia tieto arómy. Najlepšie zo všetkého je, že sa ľahko vyrábajú a sú veľmi lacné! V Gran Velada ti ponúkame rozsiahly katalóg esencií na výrobu parfumov, vyrobených našimi parfumérmi.

Jedná sa o koncentrované parfumové esencie , ktoré sa musia riediť, aby sa vytvoril domáci parfum. Môžeš ich zmiešať iba s alkoholom v pomere 70% alkoholu a 30% parfumovej esencie. Túto zmes môžeš tiež znížiť zahrnutím percenta demineralizovanej vody alebo kvapalného glycerínu.

V katalógu esencií detských parfumov prevládajú sladké, svieže a ovocné tóny. Získaj tvoj obľúbený a získaš parfum, ktorý bude skvele voňať! V produktovom popise každej parfumovej esencie nájdeš podrobnejšie informácie o jej čuchových tónoch.

Nemáme len esencie na výrobu detských parfumov. Ponúkame aj vône aj pre mužov a ženy, takže si môžeš vyrobiť parfum pre celú rodinu. Odváž sa vyrobiť si vlastný parfum! Je to veľmi jednoduché a najlepšie zo všetkého je, že nemusíš míňať veľa peňazí.

Predaj detské parfumové esencie

V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť parfumové esencie a ostatné prísady a materiály, ktoré budeš potrebovať na výrobu tvojho domáceho parfumu . Pamätaj, že pri jeho výrobe potrebuješ alkohol 96 ° a dobrú nádobu. Tu objavíš desiatky nádob, kde si môžeš zabaliť tvoje parfumy.

V Gran Velada predávame esencie na výrobu parfumov veľkoobchodne aj maloobchodne. Okrem toho ti ponúkame malý formát, typ vzorky, takže parfumové esencie môžeš pred výrobou veľkých množstiev ovoňať a otestovať.

Ak chceš urobiť nákup, stačí si vybrať parfumovú esenciu, ktorá sa ti páči, uviesť požadovanú sumu a spracovať objednávku. Za pár dní ju dostaneš na uvedenú adresu.