Kremičitý piesok

Kremičitý piesok kúpiť

V Gran Velade si môžete kúpiť kremičitý piesok, druh piesku veľmi podobný plážovému piesku, ktorý má však väčšiu zrnitosť. Konkrétne náš kremičitý piesok má priemernú veľkosť zrna od 0,2 do 0,8 mm. Ďalším hlavným rozdielom je pôvod: kým plážový piesok pochádza z vápenca, tento piesok pochádza z kremeňa.

Kremičitý piesok, ktorý si u nás môžete kúpiť, má krásny prírodný tón, okrový a béžový piesok. Je však dôležité poznamenať, že farba sa môže mierne líšiť v závislosti od šarže. Ide o veľmi čistý piesok s vysokým obsahom oxidu kremičitého, preto je jeho kvalita vysoká.

Kremičitý piesok pre remeslá

Kremičitý piesok sa predáva maloobchodne aj veľkoobchodne s už uplatnenými množstevnými zľavami, získaj potrebné množstvo a pusti sa do práce! Je to veľmi všestranný a funkčný výrobok, v skutočnosti sa kremičitý piesok môže okrem iného použiť na:

  • Záhradníctvo
  • Remeslá
  • Vodné dekorácie
  • Centrálne dekorácie 
  • Obrady
  • Sviečky
  • Fanales

Napríklad v záhradníctve je veľmi bežné používať ho ako základ na stabilizáciu a ochranu umelej trávy. Má tiež početné priemyselné využitie a v oblasti stavebníctva.

Kremičitý piesok online

Ak chceš kúpiť kremičitý piesok online , stačí spracovať objednávku prostredníctvom našej webovej stránky. Vyber množstvo kremičitého piesku, ktoré potrebuješ, a nakupuj rýchlo, jednoducho a pohodlne. V priebehu niekoľkých dní dostaneš objednávku na uvedenú adresu.

Okrem online kremičitého piesku nájdeš v našom obchode mnoho ďalších druhov pieskov pre tvoje kutilské výtvory. Pozri sa na všetko, čo ti ponúkame! V prípade akýchkoľvek otázok sa môžeš obrátiť na náš zákaznícky servis.

Kde kúpiť kremičitý piesok?

Zadajte www.granvelada.sk a kúp si kremičitý piesok. Nájdeš tu aj mnoho ďalších produktov pre tvoje remeslá a dekorácie. Rýchla preprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (3.65M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO