Hnedý jemný piesok

Farebné piesky

V Gran Velada nájdeš celú škálu dekoratívnych pieskov, ktoré sú k dispozícii v širokej škále farieb: biela, sivá, modrá, fialová, zelená... Sú to jemnozrnné piesky, hoci existujú aj piesky s väčšou hrúbkou, ideálne na vytváranie najrôznejších dekoratívnych kompozícií, remeselnú výrobu, parfumovanie a nespočetné množstvo ďalších nápadov.

Tu ti ponúkame dekoratívne piesky, aby si mohol kúpiť množstvo, ktoré najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Ponúkame veľkoobchodný a maloobchodný predaj s množstevnými zľavami. Ak chceš kúpiť veľké množstvo piesku, neváhajte nás kontaktovať.

Piesok pre remeslá

Farebné piesky sú veľmi univerzálnym dekoračným prvkom, ktorý sa stane dokonalým doplnkom k lampiónom, sviečkam, prírodným dekoráciám na stôl... Ponúkajú toľko možností! Stačí len kombinovať farby a docieliš veľkolepé a exkluzívne výsledky. Toto sú niektoré z nápadov, ako čo najlepšie využiť všetky možnosti, ktoré ponúkajú farebné piesky.

  • Centrálne dekorácie: Môžete ich vytvoriť s jesennou tematikou, s okrovo sfarbenými pieskami, sviečkami, sušenými listami, šiškami alebo orechmi. Ďalšou skvelou možnosťou je zvoliť morský štýl s mušľami, morskými hviezdicami, lastúrami... Farebné piesky môžu byť dokonalým základom pre akýkoľvek druh stredového dielu stola, ozdobiť sklenené vázy alebo fľaše. Možnosti sú nekonečné!
  • Voňavý piesok: Je ideálny na prevoňanie kúpeľne alebo akéhokoľvek kúta v dome, na prípravu lacných darčekov alebo na odstránenie zápachu tabaku z popolníkov. Jeho výroba je veľmi jednoduchá, stačí si vybrať obľúbenú vonnú esenciu a pridať ju do piesku. Dobre premiešaj a nechaj schnúť rozložený na tácke približne 24-48 hodín. Odporúča sa nepridávať viac ako 3 % esencie. Po zaschnutí ju môžeme použiť, kdekoľvek chceme.

Pieskový obrad

Tento typ piesku je ideálny na krásny obrad pri civilných svadbách, ktoré sa stávajú čoraz módnejšími. Je jednoduchý a emotívny a symbolizuje večné spojenie páru. Ide o starobylú tradíciu, pri ktorej každý z nevesty a ženícha sype do sklenenej nádoby piesok inej farby. Piesok sa zmieša, vytvorí krásny vzor a nebude možné ho oddeliť.

Ak sa ti táto myšlienka páči a chceš pieskový obrad realizovať v praxi, stačí si vybrať tvoje obľúbené farby. V našom online obchode nájdeš aj krásne sklenené fľaše, do ktorých môžeš piesok zabaliť a získať tak veľkolepý výsledok. Nájdeš tu aj mnoho ďalších doplnkov na balenie.

Kde kúpiť dekoratívne piesky?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť dekoratívny piesok v rôznych farbách. Stačí urobiť online objednávku, vybrať požadované množstvo a prejsť k pokladni. Aj v našom online obchode nájdeš všetko, čo potrebuješ na prípravu všetkých týchto nápadov, ktoré navrhujeme, a mnoho ďalších. Máme viac ako 300 esencií na aromatizáciu pieskov, poháre a sklenené nádoby, mušle, šišky... Pozri sa a nechaj svoju kreatívnu stránku prejaviť sa.

UKÁŽEME TI AKO NA TO