Jemný piesok terakotovej farby

Farebné piesky

V Gran Velada nájdete celý sortiment dekoratívnych pieskov, ktoré sú k dispozícii v širokej škále farieb: biela, sivá, modrá, fialová, zelená ... Sú to jemnozrnné piesky, aj keď existujú aj tie s väčšou hrúbkou, ideálne na vytváranie všetkých druhov dekoratívnych kompozícií, výrobu remesiel, parfumovanie a množstvo ďalších nápadov.

Tu vám dáme k dispozícii dekoratívny piesok, aby ste si mohli kúpiť množstvo, ktoré najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Máme veľkoobchod a maloobchod s množstevnými zľavami. Ak chcete kúpiť veľké množstvo piesku, neváhajte nás kontaktovať.

Piesok pre remeslá

Farebný piesok je veľmi univerzálny dekoračný prvok, ktorý je dokonalým doplnkom k lampiónom, sviečkam, prírodným dekoráciám na stôl atď. Ponúkajú veľa možností! Stačí len kombinovať farby a dosiahneš veľkolepé a exkluzívne výsledky. Nižšie nájdeš niekoľko nápadov, ako čo najlepšie využiť možnosti, ktoré ponúka farebný piesok.

Centrálne dekorácie: Môžeš ich vytvoriť s jesennými motívmi, s pieskom v okrových tónoch, sviečkami, suchými listami, šiškami alebo orechmi. Ďalšou skvelou možnosťou je zvoliť námornícky štýl spolu s mušľami, morskými hviezdicami, lastúrami... Farebný piesok môže byť dokonalým základom pre akýkoľvek typ stredového prvku a ozdobiť sklenené vázy alebo fľaše - možnosti sú nekonečné!

Voňavý piesok: Je ideálny na prevoňanie kúpeľne alebo akéhokoľvek kúta domu, na výrobu lacných darčekov alebo na odstránenie zápachu tabaku z popolníkov. Príprava je veľmi jednoduchá: vyber si svoju obľúbenú vonnú esenciu a pridaj ju do piesku. Dobre premiešaj a nechaj schnúť 24-48 hodín, rozprestretý na tácke. Odporúča sa nepridávať viac ako 3 % esencie. Po zaschnutí môžeš piesok použiť, kdekoľvek chceš.

Slávnostný ceremoniál v aréne

Tento typ piesku je ideálny na vytvorenie krásneho obradu pri civilných svadbách, ktoré sa stávajú čoraz módnejšími. Je jednoduchý a emotívny a symbolizuje večné spojenie páru. Ide o starobylú tradíciu, pri ktorej nevesta a ženích súčasne sypú piesok rôznej farby do sklenenej nádoby. Piesok sa zmieša, vytvorí krásny vzor a nebude možné ho oddeliť.

Ak sa ti táto myšlienka páči a chceš pieskový obrad zrealizovať, stačí si vybrať svoje obľúbené farby. Aj v našom internetovom obchode nájdeš krásne sklenené nádoby na balenie piesku a dosiahneš tak veľkolepý výsledok. Takisto u nás nájdeš mnoho ďalších doplnkov na balenie.

Kde kúpiť dekoratívne piesky?

Dekoratívny piesok v rôznych farbách si môžeš kúpiť na stránke www.granvelada.sk. Stačí urobiť online objednávku, vybrať požadované množstvo a dokončiť nákup. Aj v našom online obchode nájdeš všetko, čo potrebuješ na prípravu všetkých týchto nápadov, ktoré ti navrhujeme, a ešte oveľa viac. V ponuke máme viac ako 300 esencií na aromatizáciu piesku, poháriky a nádobky, mušle ... Porozhliadni sa a nechaj svoju kreativitu voľne plynúť.

UKÁŽEME TI AKO NA TO