Základ na bomby do kúpeľa DIY

Domáce bomby do kúpeľa

Základ na bomby do kúpeľa DIY je prášková zmes, z ktorej si dokážeš ľahko vyrobiť domáce bomby do kúpeľa. Tento základ je hlavnou zložkou jednoduchého receptu, ktorý prináša vynikajúce výsledky. Tieto zložky obsahuje základňa: chlorid sodný, škrob zea mays, hydrogenuhličitan sodný, kyselina vínna, kyselina citrónová, sľuda.

S jedným kilogramom tohto základu a nižšie uvedenými prísadami budeš môcť vyrobiť približne 24 domácich kúpeľových bômb s priemerom 4 cm. Daj sa do práce, výroba domácich kúpeľových bômb ešte nikdy nebola taká jednoduchá!

Recept domáce bomby do kúpeľa

Recept na domáce bomby do kúpeľa obsahuje tieto prísady:

  • Základ na bomby do kúpeľa (1 kilogram).
  • Hamamelisová voda (120 gr.)
  • Aromatická esencia (3 gr.)
  • Tekuté farbivo na bomby do kúpeľa alebo práškové pigmenty na mydlo.
  • Forma

Všetky ingrediencie na tento domáci recept na bomby do kúpeľa si môžeš kúpiť v internetovom obchode Gran Velada. Je nevyhnutné dodržiavať uvedené množstvá, aby recept fungoval.

Môžeš si vybrať svoju obľúbenú vonnú esenciu a farbivo. Tvoje domáce bomby do kúpeľa tak budú mať vôňu a farbu, ktoré máš najradšej. Pokiaľ ide o formu, odporúčame ti vybrať si PVC, pretože sa s nimi veľmi ľahko pracuje. V spoločnosti Gran Velada nájdeš rôzne veľkosti, takže si môžeš vyrobiť väčšie alebo menšie domáce bomby do kúpeľa.

Ako vyrobiť domáce bomby do kúpeľa

Tu ti ukážeme krok za krokom, ako si vyrobiť domáce bomby do kúpeľa. Uvidíš, že je to veľmi jednoduché a s týmto receptom dosiahneš perfektné výsledky!

  • Zmiešaj 1 kg základu na bomby do kúpeľa DIY so 120 g vody z čarodejnice, 3 ml vonnej esencie a farbivom na bomby do kúpeľa podľa chuti. Stačí niekoľko kvapiek farbiva, pretože nechceš svoje domáce bomby do kúpeľa presýtiť farbou.
  • Všetky ingrediencie dobre premiešaj, kým sa úplne nespoja a nevzniknú hrudky. 
  • Odporúča sa pracovať s jednorazovými rukavicami.
  • Ak chceš vyrobiť domáce bomby do kúpeľa v tvare gule, naplň 2 polovice formy zmesou, spoj ich a silno stlač.
  • Ak chceš odformovať, opatrne vyber jednu z polovíc formy, polož bombu na mäkký povrch, napríklad na uterák, a vyber druhú polovicu formy. 
  • Nechaj domáce bomby do kúpeľa úplne vyschnúť.

Tip! Ak sa obe polovice nedajú spojiť, je to preto, že hmota vyschla. V takom prípade nastriekaj vodu z hamamelis, aby bola vlhkejšia.

Kde kúpiť základy na bomby do kúpeľa?

Na webovej stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť základ na bomby do kúpeľa DIY a ostatné prísady a materiály potrebné na výrobu domácich bômb do kúpeľa. Objednaj si ich online a dostaneš ich už o niekoľko dní.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (711.17k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.97M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO