Súprava na výrobu mydla SWIRL. Materiál a návod

Mydlo Swirl

Technika výroby vírivého mydla, známeho aj ako swirl soap, je jednou z najrozmanitejších. Z čoho sa skladá? V podstate musíš zmiešať niekoľko vrstiev farebného roztopeného mydla a špachtľou robiť malé kresby, výsledok je veľkolepý! Ak sa ti páči technika mydlových vírov a chceš sa ju naučiť robiť doma, táto štartovacia súprava je to, čo potrebuješ.

Obsahuje všetky potrebné materiály a recept krok za krokom s radami, ktoré ti uľahčia proces, čo je jeden z najlepších spôsobov, ako začať v tomto svete! Súprava na výrobu vírivého mydla je ideálnym východiskovým bodom, ako túto techniku uviesť do praxe. Keď ju zvládneš, všetky materiály nájdeš samostatne v našom online obchode, takže s touto súpravou môžeš vytvárať jedinečné vzory, naučiť sa techniku výroby vírivého mydla a rozvinúť svoju kreativitu!

Technika na výrobu mydla swirl

Toto sú materiály na výrobu vírivého mydla, ktoré nájdeš v súprave. Pomocou nich budeš môcť pripraviť 10 farebných a pútavých kúskov, výsledok ťa prekvapí!

Biely Swirl mydlová hmota (1 kg)

Aromatická esencia morského vánku (30 ml)

Nemigrujúce smaragdovo zelené farbivo (30 g)

Nemigrujúce fialové farbivo v (30 g)

Nemigrujúce béžové farbivo (10 g)

Alkohol v rozprašovači

Forma na 6 mydiel

Špachtle

Vrecká

Nálepky na mydlo (10 a viac)

S touto súpravou si môžeš vyrobiť celkom 10 kúskov mydla.

Na výrobu swirl mydla je veľmi dôležité mať správne materiály a v tejto súprave nájdeš , čo potrebuješ. Na začiatok treba spomenúť mydlovú hmotu, ktorá je špecifická pre túto techniku. Je hustejšia a tuhšia, preto je ideálna na výrobu mydla swirl. To isté platí aj pre farbivá. V tomto prípade je ich hlavnou vlastnosťou to, že nemigrujú, takže môžeš kombinovať niekoľko farieb bez obáv, že sa nakoniec zmiešajú alebo rozmažú.

Ako vyrobiť mydlo Swirl

Pozrime sa krok za krokom, ako vyrobiť mydlo pomocou techniky mramorovania! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov je dôležité dodržiavať pokyny uvedené v recepte a predovšetkým kontrolovať teplotu mydla. Toto je jeden z najdôležitejších tipov pre dokonalé mydlo. Poďme sa pustiť do práce!

Mydlovú hmotu nakrájame na kocky a 570 g rozpustíme v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone bez varenia.

Pridáme niekoľko kvapiek vonnej esencie a štipku béžového farbiva, aby sme dosiahli odtieň slonovej kosti.

Zmes rozdelíme rovnomerne do dvoch nádob. Do jednej pridáme smaragdovo zelené farbivo a do druhej fialové. Postupne pridaj viac alebo menej, kým nedosiahneš požadovaný odtieň. Dobre premiešaj, kým sa farby nespoja. Ak sa neitegrujú, zahrej zmes 30 sekúnd v mikrovlnnej rúre.

Mydlo nechaj niekoľko minút vychladnúť, kým nebuš mať krémovú konzistenciu. Na to, aby táto technika dobre fungovala, je veľmi dôležité kontrolovať teplotu mydla. Ak je mydlo príliš horúce, nedosiahneš efekt vírenia a farby vyblednú.

Naplň formu striedaním farieb. Môžeš to robiť cik-cak, do kruhov... akokoľvek chceš! Drevenou špachtľou vytvor v mydle vzory, aby sme dosiahli vírivý efekt.

Mydlo postriekaj alkoholom, aby sa odstránili bublinky. Nechaj úplne vychladnúť a odformuj.

Mydlo zabaľ do celofánových vreciek a ozdob nálepkou.

Teraz, keď už viete, ako vyrobiť mydlo touto technikou, sa musíš pustiť do práce a vyskúšať si to v praxi. Zaobstaraj si súpravu a začni experimentovať! Výsledky stoja za to, tak neváhaj. 

Kde kúpiť súpravu na výrobu mydla?

Ak ťa zaujíma, kde si môžeš kúpiť súpravu na výrobu mydla swirl, navštív internetový obchod Gran Velada. Objednávanie je rýchle, pohodlné a bezpečné. Stačí sa zaregistrovať ako zákazník, pridať súpravu na výrobu mydla swirl do nákupného košíka a prejsť k pokladni. Do niekoľkých dní ti ju pošleme, je to také jednoduché! A ak máš akékoľvek otázky, neváhaj nás kontaktovať a my ti pomôžeme vo všetkom, čo potrebuješ. Okrem toho tu nájdeš mnoho ďalších súprav, ktoré ocení tvoja kreatívna stránku. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie

UKÁŽEME TI AKO NA TO