Výhodné balenie klasické kvetinové vône

Levanduľová vôňa

Voňa levandule ponúka sviežu kvetinovú vôňu s gáfrovými tónmi a drevitým nádychom. Je ideálna na vytvorenie pokojnej a vyrovnanej atmosféry, výborne sa hodí do mydiel, sviečok, parfumov a kozmetiky. Jej objem 50 ml je univerzálna na rôzne použitia. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Jasmínová vôňa

Exotická a kvetinová jazmínová vonná esencia je prenikavá a intenzívna, kombinuje teplé, sladké a púdrové tóny. Je ideálna na dodanie elegantného a romantického nádychu tvojim výrobkom, je ideálna do mydiel, sviečok, parfumov a kozmetiky. Jej 50 ml formát poskytuje všestrannosť pri projektoch typu „urob si sám“. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Vôňa ruže

Kvetinová, svieža a jemná vôňa ruží ponúka tóny čerstvých ruží s nádychom medu, fialky a klinčekov. Je ideálna pre výrobky, ktoré sa snažia navodiť sviežosť a eleganciu. 50 ml objem je ideálny pre mydlá, sviečky, parfumy a kozmetiku. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Použitie kvetinových vôní

Toto balenie je ideálne na viacero použití v tvojich projektoch DIY:

Mydlá a gély: pridaj 0,5 % až 1 % vlne pre kvetinovú vôňu.

Sviečky: použi až 10 % esencie na intenzívne voňavé sviečky.

Osviežovače vzduchu: použi až 30 % do difuzérov a mikád.

Čistiace prostriedky: pridaj vôňu pre svieži kvetinový nádych.

Pred použitím vôní odporúčame pozrieť si certifikáty IFRA pre odporúčané dávkovanie. Na blogu Gran Velada nájdeš podrobné návody na maximálne využitie týchto esencií vo svojich domácich dielach.

Kde si môžem kúpiť úsporné balenie Klasické kvetinové esencie?

Zakúp si toto balenie v internetovom obchode Gran Velada a preskúmaj náš rozsiahly katalóg vonných esencií. Využi rýchle dodanie a flexibilné možnosti platby, veľkoobchodné aj maloobchodné - ozvláštni svoje DIY projekty našimi klasickými kvetinovými esenciami!

UKÁŽEME TI AKO NA TO