Klasická forma na tekvicu nádoba na sviečky s vekom

Forma na nádoby na sviečky

Silikónová forma na výrobu pekných nádob na sviečky. Môžeš si ich vyrobiť ručne z materiálov Gran Velada! Všetko potrebné nájdeš v našom online obchode. Okrem tohto modelu tu máš k dispozícii mnoho ďalších foriem na výrobu vlastných nádob na sviečky typu „urob si sám“.

Tieto formy sú vyrobené zo silikónu a vyznačujú sa tým, že sú odolné, trvanlivé a pružné. Okrem toho sú nepriľnavé, takže sa dajú ľahko vybrať z formy bez potreby použitia akéhokoľvek uvoľňovacieho prostriedku, takže práca s nimi je veľmi jednoduchá a pohodlná! Po skončení ich používania ich stačí očistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby v nich nezostala žiadna vlhkosť. Uskladni ich na mieste, kde nie sú vystavené priamemu svetlu, a zachovajú si dobrý stav.

DIY nádoby na sviečky

Chceš si vyrobiť DIY nádoby na sviečky? Pozri si, aké materiály potrebuješ:

  • Živica na vodnej báze
  • Cement na figúrky
  • Voda
  • Pigmenty na cement

Hlavnou surovinou na domácu výrobu svietnikov môže byť živica na báze vody alebo cement. Prvý z nich je materiál podobný sadre, s ktorým získate biele figúrky s hladkým a jemným povrchom. Môžeš sa rozhodnúť aj pre ich výrobu so špeciálnym cementom na figúrky. V spoločnosti Gran Velada ho nájdeš v rôznych farbách. Všetko závisí od toho, čo hľadáš! Na výrobu hmoty je nevyhnutná voda a ak chceš, aby mala výsledná figúrka farebný nádych, môžeš pridať pigmenty. Je to len na tebe!

Nezabudni, že všetky tieto výrobky si môžeš kúpiť online na Gran Velada, pričom objednávku môžeš urobiť z domu pohodlne, rýchlo a bezpečne. 

Ako vyrobiť nádoby na sviečky

Tu ti krok za krokom vysvetlíme, ako vyrobiť nádoby na sviečky pomocou živice na vodnej báze. Ak ich chceš vyrobiť z cementu, postup je prakticky rovnaký.

  • Zmiešaj živicu a vodu, kým nezískaš homogénnu hmotu bez hrudiek. Dodržiavaj pomery uvedené výrobcom.
  • Ak chceš, aby mali figúrky farebný nádych, pridaj štipku pigmentu na zafarbenie hmoty a dobre premiešaj. Môžeš ich tiež nechať bez farby a tento krok vynechať.
  • Naplň formu a jemne ňou klepni o pracovnú dosku, aby sa hmota dobre usadila a dostala sa do všetkých zákutí.
  • Nechaj niekoľko hodín dobre vyschnúť a opatrne odformuj. Dôležité je, aby bola forma suchá, inak sa môže zlomiť.

Nádobu stačí naplniť voskom a umiestniť knôt a je pripravená na použitie alebo na ozdobenie akejkoľvek miestnosti v domácnosti! Môže to byť aj veľmi originálny darček.

Kde kúpiť formy na sviečky?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť formy na nádoby na sviečky. Ponúkame ti širokú škálu modelov, takže si môžeš vybrať svoj obľúbený. Stačí, ak si objednáš tovar online a my ti ho do niekoľkých dní pošleme domov. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO