Výhodné balenie citrusové vône

Citronelová vôňa

Citronelová vôňa je známa svojimi antiseptickými a hmyz odpudzujúcimi vlastnosťami. Jej svieža bylinná vôňa je ideálna do mydiel, sviečok a čistiacich prostriedkov a pomáha udržiavať čisté prostredie bez hmyzu. S objemom 50 ml je jej vôňa dlhotrvajúca a účinná. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach s fixátorom parfumu a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Bergamotová vôňa

Bergamotová esencia s citrusovou a kvetinovou vôňou je známa svojím uvoľňujúcim a povzbudzujúcim účinkom. Výborne sa hodí do domácej parfumérie a výrobkov osobnej starostlivosti, jej svieže, ľahké tóny sa dobre kombinujú s inými vôňami a vytvárajú jedinečné vône. Má objem 50 ml a je ideálna do mydiel, sviečok, parfumov a kozmetiky. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Citronová vôňa

Osviežujúca a energizujúca citrónová esencia prináša duševnú jasnosť a antiseptické vlastnosti. Je ideálna do mydiel, sviečok a čistiacich prostriedkov. Jej citrusová vôňa oživí každé prostredie, poskytuje pocit sviežosti a čistoty. S objemom 50 ml je táto vôňa univerzálna a dlhotrvajúca. Odporúčané dávkovanie: do 1 % v kozmetike, 10 % vo sviečkach a 30 % v osviežovačoch vzduchu.

Použitie citrusových vonných esencií

Toto balenie je ideálne na viacero použití v tvojich projektoch DIY:

Mydlá a gély: pridaj 0,5 % až 1 % vlne pre kvetinovú vôňu.

Sviečky: použi až 10 % esencie na intenzívne voňavé sviečky.

Osviežovače vzduchu: použi až 30 % do difuzérov a mikád.

Čistiace prostriedky: pridaj vôňu pre svieži kvetinový nádych.

Pred použitím vôní odporúčame pozrieť si certifikáty IFRA pre odporúčané dávkovanie. Na blogu Gran Velada nájdeš podrobné návody na maximálne využitie týchto esencií vo svojich domácich dielach.

Kde si môžem kúpiť úsporné balenie Klasické kvetinové esencie?

Zakúp si toto balenie v internetovom obchode Gran Velada a preskúmaj náš rozsiahly katalóg vonných esencií. Využi rýchle dodanie a flexibilné možnosti platby, veľkoobchodné aj maloobchodné - ozvláštni svoje DIY projekty našimi klasickými citrusovými vôňami!

UKÁŽEME TI AKO NA TO