Základ soli do kúpeľa

DIY soli do kúpeľa

V spoločnosti Gran Velada ti ponúkame tento základ špeciálne navrhnutý tak, aby s výrobou kúpeľovej soli nebol žiadny problém. Je ideálnym východiskovým bodom pre teba, na výrobu vlastnej domácej kúpeľovej soli. Je to čistá biela soľ bez prísad a s hrubou zrnitosťou.

Tento základ je vyrobený z rafinovanej morskej soli a je obzvlášť vhodný na výrobu diy kúpeľových solí. Dokonale absorbuje vlhkosť tekutých farbív a aromatických esencií, takže ju možno voňať a farbiť podľa chuti - ideálne, ak uvažuješ o výrobe diy kúpeľových solí!

Domáce soli do kúpeľa

Na výrobu domácich solí do kúpeľa budeš okrem tohoto základu potrebovať:

V našom internetovom obchode nájdeš širokú paletu farbív, takže si môžeš vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje tvojmu vkusu a potrebám. Máme tiež širokú škálu aromatických esencií, ktoré môžeš použiť na parfumovanie solí do kúpeľa.

Okrem farbív a esencií môžeš do receptu pridať sušené kvety alebo rastlinné oleje (v malých množstvách). Takto si môžeš vyrobiť domáce kúpeľové soli à la carte. Všetky ingrediencie sú k dispozícii v spoločnosti Gran Velada.

Priprav soľ do kúpeľa

Výroba kúpeľových solí bude s týmto základom Gran Velada veľmi jednoduchá, pretože ju musíš prispôsobiť a obohatiť o suroviny, ktoré uprednostňuješ. Tu ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť soli do kúpeľa s našim základom:

  • Do veľkej misky vlož potrebné množstvo soli do kúpeľa.
  • Pridaj tekuté farbivo podľa chuti a premiešaj, aby sa zistilo, akú farbu získa. Môžeš pridať viac alebo menej v závislosti od intenzity, ktorú hľadáš.
  • Zopakuj rovnaký postup, ale teraz s vonnou esenciou, vyber si svoju obľúbenú a tvoje diy kúpeľové soli budú nádherne voňať!
  • Ak chceš, v tejto chvíli môžeš pridať lupene ruží alebo akýkoľvek iný sušený kvet.
  • Zostáva ich už len zabaliť a diy kúpeľové soli budeš mať pripravené na použitie!

Kde kúpiť soli do základného kúpeľa?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť základ soli do kúpeľa, ako aj ostatné potrebné ingrediencie pre tvoje soli do kúpeľa pre domácich majstrov. Široká škála produktov, ktoré máš k dispozícii. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (594.25k)

Alergény Stiahnuť (214.82k)

Osvedčenie o nerádioaktivite Stiahnuť (254.97k)

Neionizačný certifikát Stiahnuť (184.33k)

Certifikát bez GMO Stiahnuť (167.37k)

Certifikovaný bezlepkový Stiahnuť (148.2k)

List Stiahnuť (405.09k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO