Základ na masážny olej s jojobou

Jojobový masážny olej

Vytvor si svoj vlastný domáci jojobový masážny olej s týmto základom. Bude to veľmi jednoduché a za pár minút budeš mať dokonalý prírodný olej na zvlhčenie pokožky. Tento základ je kvalitná surovina vyrobená zo sójového oleja, jojobového oleja a vitamínu E, prírodného antioxidantu, ktorý zabraňuje stuchnutiu vysokého obsahu oleja.

S týmto základom, ktorú si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, môžeš vyrábať oleje na masáž tela aj tváre. Odporúča sa najmä pre citlivú, mastnú alebo dehydratovanú pleť.

Ak chceš prispôsobiť tento základ a získať jojobový masážny olej, stačí pridať 3% éterických olejov. Všetky potrebné produkty sú ti v Gran Velada k dispozícii.

Ako vyrobiť jojobový masážny olej?

Pred začatím je nevyhnutné mať jasno v tom, koľko jojobového masážneho oleja potrebujeme, pretože týmto spôsobom môžeme vypočítať podiel každej zo zložiek.

  • Odváž základný olej a pridajte 3% éterických olejov. Napríklad, ak potrebujeme urobiť 100 g. jojobového masážneho oleja, odporúčané množstvá sú 97 g. základného oleja a 3 g. jedného esenciálneho oleja,  alebo viacerých esenciálnych olejov, pokiaľ je dodržaný maximálny pomer.
  • Premiešaj, aby sa ingrediencie dobre premiešali, a naplň tebou zvolenú nádobu.

Takto si môžeš len z jedného základu vyrobiť rôzne masážne oleje na ošetrenie rôznych stavov pokožky. To je jedna z výhod toho, prečo sa rozhodnúť pre ručne vyrábané produkty.

Kde kúpiť základ na výrobu jojobového masážneho oleja?

Tento výrobok a mnohé ďalšie nájdeš v internetovom obchode www.granvelada.sk. Kúp si teraz základ na výrobu masážneho oleja za najlepšiu cenu, ako aj ostatné potrebné ingrediencie. Široká škála platobných metód. Rýchle a výhodné dodanie na jedno kliknutie. Kvalita a dobré služby zaručené. Na www.granvelada.sk máš k dispozícii všetky potrebné suroviny, aj tie najťažšie dostupné! Individuálny servis a veľkoobchodný a maloobchodný predaj 24 hodín denne.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.01M)

List Stiahnuť (560.55k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO