Mydlová hmota biela 1kg

Mydlová hmota na výrobu mydla

Biely základ na jednoduchú domácu výrobu glycerínového mydla. Je to základňa (melt&pour),t. j. roztop a nalej. Jej použitie je veľmi jednoduché a výsledky sú veľkolepé.

Roztav, prispôsob a vytvaruj! Za pár minút budeš mať mydlá pripravené na použitie.Ide o biely základ, takže farby budú v jemných pastelových odtieňoch a výsledné mydlo bude nepriehľadné.

Táto mydlová hmota neobsahuje SLS. Okrem toho neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu a nie je testovaná na zvieratách.

Skrátka mydlová hmota veľmi jednoduchá na použitie!

Čo potrebujem na výrobu mydla?

Všetko potrebné na výrobu mydla nájdeš v našom online obchode.

Ako vyrobiť mydlo?

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť mydlo doma s pomocou hmoty na mydlo. Postup je veľmi jednoduchý aj bez predchádzajúcich skúseností.

  • Mydlovú hmotu nakrájaj na 1 až 3 cm kocky a roztop v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone, ale v žiadnom prípade nesmie dôjsť k varu. Pri topení by mydlová hmota nemala presiahnuť 75 °C.
  • Keď je hmota na mydlo tekutá, pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie, farbivo a miešaj, kým nie sú ingrediencie dokonale prepojené.
  • Naplň formu a postriekaj povrch alkoholom, aby na mydle nevznikali bublinky.
  • Keď je mydlová zmes úplne suchá vyber ju z formy - tvoje domáce mydlo je pripravené na použitie!

Kde kúpiť mydlovú hmotu?

V Gran Velada nájdeš mydlové hmoty na výrobu mydla doma v kilovom balení. Neváhaj a zaobstaraj si ho hneď! Stačí, ak si vytvoríš objednávku online rýchlo, pohodlne a bezpečne. Navyše tu nájdeš všetko, čo potrebuješ na vytvorenie originálneho mydla, presne podľa tvojich predstáv. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO