Nálepky navždy spolu

Nálepky na balenie

Samolepky na balenie sú skvelou možnosťou, ako dodať dokonalý vzhľad tvojím darčekom a darčekovým predmetom. Nálepky, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú ideálne na:

  • personalizáciu darčekov
  • zdobenie darčekov
  • Označovanie DIY výrobkov

Stručne povedané, samolepky Gran Velada ti pomôžu, aby obaly tvojich výrobkov vyzerali skvele. Vďaka nim a tvojej dobrej práci dosiahneš domáce výtvory s profesionálnou povrchovou úpravou. Sú ideálnym doplnkom pre tvoje mydlá, sviečky, darčeky a domácu kozmetiku.

Aké sú hlavné vlastnosti našich nálepiek?

  • Odolné, dokonca aj voči vode
  • Priľnavosť na všetky typy povrchov: kartón, papier, plast, sklo, hliník, kov...
  • Potlač na plastovom papieri
  • Matný povrch

Nálepky Gran Velada

Nálepky, ktoré si môžeš zakúpiť v Gran Velada sa predávajú v baleniach, pričom každé obsahuje určité množstvo nálepiek. Ponúkame zľavy pri väčšom množstve, aby boli ešte výhodnejšie.

Okrem tohto modelu nájdeš v našom online obchode široký výber nálepiek. Máme nálepky na mydlá, sviečky, kozmetiku… Nájdeš aj nálepky na darčeky, vianočné nálepky, nálepky do kuchyne a  scrapbooking… V skratke, desiatky dizajnov, z ktorých si môžeš vybrať ten, ktorý sa ti najviac páči. Niektoré z nich je možné prispôsobiť menom, špeciálnym dátum alebo slovom, ktoré si vyberieš.

Rozsah formátov je veľmi široký. Máme nálepky okrúhle, pozdĺžne, v tvare uzáveru, štvorcové, obdĺžnikové… Taktiež ponúkame rôzne veľkosti, aby sa dali použiť na malé aj veľké výrobky.

Kde kúpiť nálepky?

V online obchode Gran Velada si môžeš zakúpiť nálepky jednoducho. Uskutočni svoju objednávku online a pohodlne ju dostaneš na zadanú adresu. Vyber si model, ktorý sa ti páči, uveď množstvo balení, ktoré potrebuješ, a dokonči nákup. Ak sú nálepky personalizované, do poznámky objednávky uveď, aký text chceš na nálepkách mať. Na akékoľvek otázky ti radi odpovieme cez náš zákaznícky servis support@granvelada.sk. Rýchle dodanie. Predaj veľkoobchodne aj maloobchodne.

UKÁŽEME TI AKO NA TO