Nálepky so zeleninovými potlačami

Lacné dekoratívne nálepky

V Gran Velada sme vám dali k dispozícii široký katalóg lacných dekoratívnych samolepiek, ako sú tieto s rastlinnými potlačami. Jedná sa o nálepky, ktoré sú vytlačené na plastovom papieri a majú matný povrch. V tomto prípade je pozadie biele.

Naše lacné dekoratívne nálepky sa predávajú v blistrových baleniach, veľkoobchodných aj maloobchodných so zľavami. Tento model samolepiek so zeleninovými potlačami je v strede vytlačený text: ručne vyrobený prírodný produkt.


Nálepky s rastlinnými motívmi

Tieto samolepky s rastlinnými motívmi zahŕňajú tri rôzne modely, v ktorých prevládajú mätovo zelené tóny, s nádychom červenej, najmä v nálepke, v ktorej sa objavujú krásne vtáky.

Všetky tri modely nálepiek s rastlinnými motívmi sú súčasťou blistra. Pri zadávaní objednávky si môžete vybrať z dvoch rôznych formátov:

Etikety prírodných produktov

Naše štítky prírodných produktov, ručne vyrábané, sú ideálne na balenie vašich remeselných laboratórií. Stačí ich len prilepiť a budete im môcť dať elegantný a sofistikovaný nádych.

Kde môžete umiestniť tieto štítky prírodný produkt, ručne vyrábané?

  • Ručne vyrábané mydlá
  • Košíky s prírodnou kozmetikou
  • Darčekové krabičky
  • Ako uzáver tašky pre vaše údaje

Jednou z veľkých výhod týchto nálepiek s rastlinnými potlačami je, že veľmi dobre lepia na rôznych druhoch materiálov. Môžete ich umiestniť na papier, lepenku, plast, celofán, hliník, sklo...


Kde kúpiť lacné dekoratívne nálepky?

V internetovom obchode Gran Velada nájdete, kde kúpiť lacné dekoratívne nálepky. Sme výrobcovia a máme exkluzívny dizajn. Vstúpte do nášho internetového obchodu a zadajte objednávku. Za pár dní ho dostanete na uvedenú adresu.

UKÁŽEME TI AKO NA TO