Lososové prírodné farbivo

Kúpiť prírodné lososové farbivo

Prírodné lososové farbivo, ktoré môžeš kúpiť v spoločnosti Gran Velada, môžeš použiť na farbenie domácich výrobkov. Predáva sa vo forme prášku a s malým množstvom môžeš dodať zábavný farebný nádych mydlám, domácim krémom, maskám na tvár a vlasy, šampónom, gélom...

V závislosti od množstva, ktoré použiješ, získaš rôzne odtiene. Okrem toho sa farba môže líšiť aj v závislosti od výrobku, v ktorom ho použijete. Napríklad v toniku nezískaš rovnaký tón ako v mydle. Stačí však malá dávka rastlinného farbiva, ktorá dodá tvojej prírodnej kozmetike farbu. Odporúčaná dávka je 0,1 % až 2 % na 100 g výrobku.

Ako používať rastlinné farbivo?

Toto prírodné farbivo je rozpustné vo vode, t. j. ľahko sa rozpúšťa vo vode. Ak ho chceš použiť, jednoducho zrieď štipku prášku vo veľmi malom množstve vody. Odporúča sa, aby si to urobil v mažiari, keramickom alebo sklenenom, aby sa farebné častice roztrieštili a dosiahol sa lepší výsledok.

Keď získaš homogénnu zmes bez hrudiek, pridaj ju do zvyšku prípravku. Vďaka tomuto tipu sa vyhneš usadzovaniu nerozptýlených čiastočiek farby alebo farbiva. Tieto prípravky sa ľahko používajú a v ručne vyrábanej kozmetike poskytujú veľmi dobré výsledky.

Prírodné farbivá

Toto lososové rastlinné farbivo je súčasťou kompletného katalógu prírodných farbív, ktoré si môžeš kúpiť v našom online obchode. Pozri si všetky, ktoré máme, a spoznaj ich vlastnosti!

Všetky ti umožnia farbiť kozmetiku pre domácich majstrov a domáce mydlá úplne prirodzeným spôsobom. Krémy, masky, gély, šampóny, mydlá, masážne sviečky... všetky tvoje výtvory, ktoré si doma vyrobíš, budú mať vďaka týmto prírodným farbivám z Gran velady krásnu farbu.

Kde kúpiť prírodné farbivá?

V internetovom obchode spoločnosti Gran Velada si môžeš jednoducho a pohodlne kúpiť prírodné farbivá. Máme širokú ponuku. Stačí si len vybrať farbu, ktorá sa ti páči, požadované množstvo a urobiť objednávku. Ak máš akékoľvek otázky, môžeš sa obrátiť na náš zákaznícky servis. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO