Vosk na vyrezávané sviečky

Vosk na vyrezávané sviečky

Vosk na vyrezávané sviečky, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, je špeciálny vosk na tento typ výroby, ktorý spĺňa všetky základné požiadavky na výrobu vyrezávaných sviečok. Predáva sa vo veľkom aj menšom balení, t.j. v maloobchodnom a veľkoobchodnom predaji.

Vosk na vyrezávané sviečky má nízky bod topenia, 60 až 62 °C, vďaka čomu je poddajný a pružný, čo sú dve základné vlastnosti, aby sa vosk dal krájať nožom a modelovať rukami. Je to tiež vosk, ktorý dokonale integruje farbivá. Vosk na vyrezávané sviečky je vyrobený špeciálne na tento účel, takže v ňom nájdeš všetko, čo potrebuješ.

Vosk na výrobu vyrezávaných sviečok

Okrem tohto vosku na výrobu vyrezávaných sviečok domá budeš potrebovať:

  • Tekuté farbivá na sviečky

  • Špeciálny priehľadný lak na vyrezávané sviečky

  • Forma na výrobu základnej sviečky

  • Voskovaný knôt

Všetky materiály sú k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada, zaobstarajte si ich a môžete začať vyrábať vyrezávané sviečky doma!

S tekutými farbami získaš rôzne vrstvy farieb - kombinuj ich podľa vlastnej fantázie a vytvor si 100 % originálne vyrezávané sviečky! Lak dodá konečnému výrobku potrebnú tvrdosť a s ostatnými materiálmi budeš môcť vyrobiť základnú sviečku, ktorá je východiskovým bodom pri výrobe vyrezávaných sviečok.

Sviečky vyrezávané krok za krokom

Ak chceš vyrobiť vyrezávané sviečky, najprv si musíš vyrobiť základnú sviečku v tvare hviezdy. Rozpustit parafín 56º, nanes na formu uvoľňovací prostriedok a do stredu umiestni vodiacu tyčku. Pred odformovaním nalej parafín a počkaj, kým zaschne. Odstráň vodiacu tyčinku a na jej miesto vlož knôt. Keď máš túto časť hotovú, môžeme začať postupne vyrábať vyrezávané sviečky.

  • Vosk na vyrezávané sviečky roztopíme na miernom ohni v hrnci. Keď je roztopený, rozdelíme ho do niekoľkých nádob.
  • Do každej z nádob pridáme tekuté farbivo na sviečky a dobre premiešame, aby sa rozptýlilo.
  • Ponoríme základnú sviečku vosku na vyrezávané sviečky. Tým sa vytvoria rôzne farebné vrstvy. Môžeš ich dať toľko, koľko chceš. Aby vosk najskôr vychladol, môžeš ho po farebnej vrstve ponoriť do vody.
  • Po zaschnutí farebných vrstiev môžeš pomocou ostrého noža vyrezávať podľa svojich predstáv.
  • Po dokončení vyrezávania sviečku natrieme špeciálnym bezfarebným lakom na vyrezávané sviečky a necháme ju úplne vyschnúť.

Kde kúpiť vosk na vyrezávané sviečky?

Navštív internetový obchod Gran Velada a vosk na vyrezávané sviečky si môžeš kúpiť pohodlne z domu. Máme na predaj vosk na vyrezávané sviečky veľkoobchodné aj maloobchodné. V www.granvelada.com máme široký katalóg materiálov, takže si môžeš vyrobiť rôzne vlastné sviečky.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (432.28k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.23M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO