Vysoko odolný vegánsky formovací vosk

Vegánsky vosk

100% prírodný vosk rastlinného pôvodu, tvrdý, stabilný a ľahko tvarovateľný, je to vegánsky vosk, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada. S týmto voskom si dokážeš vyrobiť prírodné a vegánske sviečky s tvarom, aký si vždy chcel. Je to skvelá alternatíva k včeliemu vosku, pretože jeho vlastnosti sú veľmi podobné, ale tento vosk je rastlinného pôvodu.

Vegánsky vosk sa vyznačuje veľmi vysokým bodom topenia, takže si môžeš vyrobiť tvarované sviečky v akomkoľvek tvare. Ďalšia výhoda? Je dlhotrvajúci, to znamená, že sviečka sa topí veľmi pomaly, takže pri zapálení vydrží oveľa dlhšie.

Vegánsky vosk na sviečky

Vegánsky vosk na sviečky má vysokú tvrdosť a odolnosť proti opotrebovaniu. Vyznačuje sa vysokým bodom topenia, nepriepustnosťou a vysokým leskom. Je kompatibilný so širokou škálou voskov, v praxi ho možno miešať s rastlinnými a živočíšnymi voskami, ako aj s parafínmi a mikrokryštalickými voskami, preto sa používa aj ako tužidlo. Treba však vziať do úvahy, že má žltkastú farbu, a preto môže stmaviť výsledný odtieň sviečky.

Toto sú najdôležitejšie technické vlastnosti vegánskeho vosku na sviečky, ktorý si môžeš kúpiť v spoločnosti Gran Velada:

  • Popis: vysoko čistý vosk vyrobený z divo rastúcej rastliny Euphorbia Cerifera.
  • Bod topenia: 69-73 °C
  • Vzhľad: tuhý vosk prírodného pôvodu vo forme vločiek.
  • Farba: žltkastá
  • Skladovanie: neskladujte pri teplotách nad 45 °C a v blízkosti silných oxidačných činidiel.

Ako vyrobiť vegánske voskové sviečky

Pozri si, ako vyrobiť vegánske voskové sviečky! Je to jednoduchá a cenovo dostupná metóda, ktorú si môžeš ľahko urobiť doma, takže sa pusti do práce.

  • Vegánsky vosk na sviečky roztop v hrnci na miernom ohni.
  • Medzitým do formy navleč knôt, vložte ho cez otvor v základni a v hornej časti ho pridrž držiakom na knôt. Ak tvoja forma nemá otvor, môžeš to ľahko urobiť pomocou ostrého predmetu alebo navliekača knôtu.
  • Po roztopení stiahni z ohňa a pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie. V tomto prípade nie je potrebné pridávať farbivo, pretože vosk má peknú prirodzenú farbu.
  • Zmes premiešaj a naplň ňou formu. Sviečku nechaj schnúť v miestnosti bez prievanu a bez náhlych zmien teploty. Keď je úplne vychladnutá, vyber ju z formy.

Sviečka je teraz pripravená na použitie! Zapáľ ju a uvidíš, že horí veľmi pomaly, v praxi vydrží oveľa dlhšie ako sviečky vyrobené z iných voskov.

Kde kúpiť vegánsky vosk na sviečky?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť vegánsky vosk na sviečky. Nájdeš tu aj všetky materiály, ktoré potrebuješ na ich výrobu doma. Máme kvalitné suroviny za výhodné ceny. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (1.09M)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.27M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO