Základ pre tvarované bomby do kúpeľa veľkoobchod

Bomby do kúpeľa

Základ na bomby do kúpeľa s formami tvorí prášková zmes, do ktorej musíš pridať vodu z Hamamelis virginiana, esenciu a farbivo, aby vznikli tvoje domáce bomby do kúpeľa. Toto je hlavná zložka na výrobu originálnych bombičiek do kúpeľa v domácich podmienkach. V základe sú obsiahnuté tieto zložky: chlorid sodný, škrob zea mays, hydrogenuhličitan sodný, kyselina vínna, kyselina citrónová, sľuda.

Výroba  bômb do kúpeľa s formami je s týmto základom Gran Velada jednoduchá. Jeho výhodou je, že sa ľahko tvaruje. Preto si môžeš vyrobiť bomby do kúpeľa v akomkoľvek tvare: srdce, guľa, vajíčko...

V našom online obchode nájdeš rôzne formy na výrobu bombičiek do kúpeľa. Výsledok sa ti bude páčiť, tak sa do toho pusti!

Bomby do kúpeľa s tvarmi diy

Na výrobu bombičiek do kúpeľa v budeš okrem  základu potrebovať:

  • Vodu z Hamamelis virginiana (120 gr.)
  • Aromatickú esenciu (3 gr.)
  • Tekuté farbivo na bomby do kúpeľa alebo práškové pigmenty na mydlo.
  • Forma

Tieto množstvá sú uvedené pre prácu s kilogramom základu na tvarované bomby do kúpeľa a je nevyhnutné dodržiavať uvedené pomery, aby formovanie vyšlo dokonale.

Ak si ich chceš prispôsobiť podľa seba, môžeš pridať aj okvetné lístky ruží alebo akékoľvek iné sušené rastliny a vytvoriť tak originálne a jedinečné bomby do kúpeľa!

Všetky ingrediencie na výrobu bombičiek do kúpeľa s diy tvarmi nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Ako vyrobiť bomby do kúpeľa

Nenechajte si ujsť návod na výrobu bômb do kúpeľa pomocou tohto základu od Gran Velada! Veľkou výhodou je, že sa ľahko tvaruje, takže si môžeš vyrobiť originálne bomby do kúpeľa v rôznych tvaroch.

1. Do veľkej misky daj 1 kg základu na bomby do kúpeľa, 120 g vody z Hamamelis virginiana, 3 ml aromatickej esencie podľa vlastného výberu a niekoľko kvapiek tekutého farbiva na bomby do kúpeľa.

2. Nasaď si rukavice a rukami dobre premiešaj, kým sa všetky prísady dokonale nezapracujú - uisti sa, že v nich nie sú žiadne hrudky!

3. Naplň formu a opatrne ju vyklop na uterák. Nikdy na ňu netlač, pretože by mohlo dôjsť k rozbitiu vytvarovaných kúpeľových bômb.

4. Nechaj úplne vyschnúť.

Tip! Ak sa masa vysuší, došlo v ňom k nedostatku vlhkosti, preto zmes podľa potreby postriekaj trochou vody z Hamamelis virginiana.

Kde kúpiť základ pre tvarované bomby do kúpeľa?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš kúpiť šumivé bomby do kúpeľa a všetky ostatné produkty, ktoré potrebuješ, všetko jedným kliknutím! Rýchle doručenie. Rôzne spôsoby platby.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (761.7k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (4.39M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO